viti 2007 >>

22 Dhjetor 2006
Workshopi: "Marrëveshja e Ndërmjetme me BE-në dhe
biznesi shqiptar"

22 Dhjetor 2006
Shpallen fituesit e konkursit "Partneriteti Privat-Publik"

1 Dhjetor 2006
Debat i shoqërisë civile mbi projekt-ligjin e ri të Policisë së Shtetit

21 Nëntor 2006
Prezantim i studimit “Shqipëria dhe BE – Përfytyrime dhe Realitete”

18 Nëntor 2006
Konferenca “Shqipëria dhe Greqia: perceptime të ndërsjellta”

6-10 Nëntor 2006
Seminar mbi sfidat e Integrimit Europian

3 Nëntor 2006
Mbrëmje prezantuese me maturantë

3 Nëntor 2006
Debat për librin në Ballkanin Perëndimor

1 Nëntor 2006
AEDP fiton çështjen ndaj qeverisë shqiptare Fondet do të përdoren për të ngritur shtëpinë e OJQ-ve

14 tetor 2006
Standardet në arsimin parauniversitar

10 Tetor 2006
Prezantimi i raportit monitorues unevotoj.com

 
 
 
 
 

3 nëntor 2006

Mbrëmjen e së premtes 3 nëntor 2006, maturantë kryeqytetas, përfaqësues të Universitetit Amerikan të Bullgarisë (AUBG) e të Fondacionit të Shoqërisë së Hapur për Shqipërinë-Soros (OSFA) u mblodhën në mjediset e Hotel Mondial për prezantimin përmbyllës të fushatës për aplikime në këtë universitet. Kjo fushatë zgjati një javë dhe synoi takime informuese me maturantë në 9 shkolla të mesme të Tiranës, rreth mundësive për bursa dhe mënyrave të aplikimit. Universiteti Amerikan i Bullgarisë është një institucion arsimor privat dygjuhësh i akredituar dhe diplomon në degët: Ekonomik, Administrim Biznesi, Informatikë (Shkenca Kompjuterike), Histori, Gazetari, Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare, Studime te Europës Juglindore, Studime Europiane dhe Matematikë.

Klikoni këtu për një prezantim të universitetit